Cijfers, cijfers & advies.

JA! Financiële Planning.

JA! Financiële Planning is jouw partner in financieel advies en planning. Met een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) bieden zij een scala aan diensten die verder gaan dan het standaard advies. Of klanten nu op zoek zijn naar gedegen hypotheekadvies, bemiddeling, consumptief krediet, of methoden voor vermogensopbouw, JA! staat klaar met deskundigheid en integriteit. Hun holistische aanpak zorgt ervoor dat klanten een duidelijk financieel pad voor zich hebben, afgestemd op hun unieke behoeften en doelen. Bij JA! draait het allemaal om het empoweren van klanten door middel van kennis, inzicht en vooruitziende financiële strategieën.

Het wensenlijstje.

Over de case.

Het kleurenschema voor JA! financiële planning, donkerblauw en geelgroen, moet de professionaliteit en deskundigheid in financiële planning, hypotheken en persoonlijke financiële trajecten weerspiegelen. De website dient direct inzicht te geven in de belangrijkste diensten en moet rekentools bevatten voor snelle financiële evaluaties. Er is de wens voor een blogsectie voor het delen van relevante informatie en updates. De website moet ook responsief zijn voor alle apparaten. Persoonlijke foto’s zijn gewenst om de menselijke en authentieke kant van het bedrijf te benadrukken.

Project JA! Financiele Planning

Van het huis.

Huisstijl.

JA! Financiele Planning logo

Fontface: Poppins.

Modern, geometrisch, ronde vormen, open, veelzijdig, minimalistisch, duidelijk, strakke lijnen, uniformiteit, neutraal, uitnodigend, hedendaags, Indiase oorsprong, breed gebruik, helder, onderscheidend en evenwichtig.

Kleurpallet.

Kleurenpalet JA! Financiele Dienstverlening

Één voor in de boeken.

Resultaat.

Website JA! Financiele Planning

Klant aan het woord.

Met het maken van mijn Website ben ik via Dissabrand - Alicia Peters (huisstijl etc) terecht gekomen bij SLUX. Als eenmanszaak komt er best veel op je af om een goede duidelijke website op te zetten. Mijn werk is in de financiele advies wereld dus alles moet stipt zijn en kloppen binnen regels AFM. SLUX/Calvin heeft me prima op gang gehouden door dingen voor te werken, schema uit te zetten, Planning bewaken, foto's bewerken, teksten controleren etc etc. Zeeer tevreden!

Jeroen Alkemade
JA! Financiële Planning

Loeren bij de buren.

Live bekijken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we hebben gecreëerd? We zijn trots op het resultaat van deze op maat gemaakte website en willen dit graag met je delen. Door te klikken op de onderstaande knop kun je zelf ervaren hoe de website geworden is. Laat je inspireren en bekijk het nu!

Rondkijken kan geen kwaad.

Andere cases.

Organited.

VH-Training.

Numberwise.

Dissabrand.

VH-Promotie.

Bouwbedrijf Van der Helden.

ReAT.

Sem Facade.

Rijschool Gijs van Wijk.

Contact.