Gebouwd op een sterke fundering.

Bouwbedrijf Van der Helden.

Gelegen in het hart van de Betuwe, staat Bouwbedrijf Van der Helden al sinds 1970 synoniem voor vakmanschap en onberispelijke kwaliteit. Of het nu gaat om nieuwbouw, zorgvuldige verbouwingen of gedetailleerde renovaties, hun toewijding aan uitmuntendheid is duidelijk zichtbaar in elk project dat ze ondernemen. Met meer dan een halve eeuw aan ervaring heeft Bouwbedrijf Van der Helden een reputatie opgebouwd die is gebaseerd op vertrouwen, integriteit en een onwankelbare toewijding aan kwaliteit. Voor hen is bouwen niet zomaar een taak; het is een kunst, een ambacht, en een belofte van hoge kwaliteit aan hun klanten.

Het wensenlijstje.

Over de case.

De website voor Bouwbedrijf van der Helden moest een heldere presentatie bieden van al hun projecten, georganiseerd per hoofddienst: nieuwbouw, renovatie en verbouw. Belangrijk was dat elke dienst als een unieke showroom zou functioneren, voor een soepele navigatie door hun uitgebreide portfolio. In het design was er de specifieke wens om de kenmerkende kleuren rood en grijs te gebruiken, in lijn met de professionaliteit en kwaliteit waar het bedrijf voor staat.

Van het huis.

Huisstijl.

Logo Bouwbedrijf Van der Helden

Fontface: Dongle.

Modern, geometrisch, ronde vormen, open, veelzijdig, minimalistisch, duidelijk, strakke lijnen, uniformiteit, uitdagend, uitnodigend, hedendaags, Koreanse oorsprong, onderscheidend en evenwichtig.

Kleurpallet.

Kleurenpalet Van der Helden

Één voor in de boeken.

Resultaat.

Website Bouwbedrijf Van der Helden

Klant aan het woord.

SLUX heeft onze bedrijfswebsite van Aannemersbouwbedrijf Van der Helden BV vernieuwd en daarbij absoluut een prachtig resultaat geleverd. Het project verliep erg soepel en professioneel. Wij raden SLUX zeer zeker aan!

Van der helden icoon
Dion van der Helden
Bouwbedrijf Van der Helden

Loeren bij de buren.

Live bekijken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we hebben gecreëerd? We zijn trots op het resultaat van deze op maat gemaakte website en willen dit graag met je delen. Door te klikken op de onderstaande knop kun je zelf ervaren hoe de website geworden is. Laat je inspireren en bekijk het nu!

Rondkijken kan geen kwaad.

Andere cases.

OrganizeWise.

Organited.

Rijschool Gijs van Wijk.

Mr. Rob Stone.

Dissabrand.

Numberwise.

Sem Facade.

ReAT.

JA! Financiële Planning.

Contact.